История на Емил Юлиянов

Емил Юлиянов

  Казвам се Емил Делчев Юлиянов роден съм в град София. Имам 2 сестри и още 3 братя и майка заместваща баща ми, който почина когато бях на 2 години. От малък съм в Дом за сираци тъй като майка ми нямаше възможност да ме гледа. Бях на 2 год. Когато майка ми ме остави в Дом за сираци. В дома в който ме остави като малък бях 4 години след това ме преместиха в друг дом в Слатино. В този дом беше мизерно и условията на живот бяха много лоши, но се радвах че имах храна легло, баня макар че трябваше да я деля с още 40 деца там. В дома намерих добри приятели. Най- много се радвах на възможността да уча. След завършване на 8 клас напуснах дома в Слатино и се преместих в София, където продължих средното си образование . Трябваше да постъпя в дом, но благодарение на Агапедия съм на квартира нещо за което съм мечтал да имам собствена стая, кухня в която да готвя сам, баня в която да се къпя сам. Благодаря на Бог и на вас за квартирата за доверието което ми гласувате.
  След гимназията искам да продължа да уча, защото съм наясно че това е начина да успея, да се реализирам в живота който е суров. Няма на кой да разчитам така като имам добро образование ще разчитам на себе си.


Допълнение:

  Емил наскоро завърши обучение за професионален фризьор, и беше нает да работи в добър салон в София. Той е способен да се самоиздържа финансово и живее самостоятелно, все още следва мечтата си да стане актьор. В миналото той е имал участие в театъра, и много хора са виждали неговия талант и са го насърчавали да преследва неговата страст. Тази година той планува да кандидатства в най- доброто актьорско училище в България, и ние продължаваме да го насърчаваме и много се вълнуваме да видим как неговата амбиция се отплаща!

TOP